Om oss

Mitt i Jönköpings hjärta finner ni oss. Vi erbjuder autentisk vietnamesisk mat och sushi av världsklass! Vi satsar på kvalité i den maten vi lagar, till skillnad från de flesta asiatiska restauranger , lyser buffékonceptet därför med sin frånvaro.
Hos oss, kan du njuta av en vällagad lunch eller middag, skapas helt från grunden med vår passion för mat. Tjusigare än kinesiskt, mildare än thai och mer exotiskt än japanskt. Ungefär så skulle man kunna beskriva det vietnamesiska köket, som präglas av lätta, friska smaker och massor av färska örter. Sött, salt och lite lagom hetta ingår i de flesta rätter. Vi har dessutom ett brett utbud på sushi och vegetarisk/ vegansk mat.

Vi är den enda restaurangen i Jönköping som erbjuder koreanska bbq grill – ett annorlunda sätt att äta på restaurang. Du grillar nämligen själv vid bordet tillsammans med ditt sällskap! Ta med familj, vänner, din dejt! Njut av en förstklassig måltid, ta en drink, eller två . Här har vi alltid något för alla i ditt sällskap, även den mest kräsna!